Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.gourmetcuisine.gr ανήκει στην εταιρεία με την εμπορική επωνυμία «ΠΟΤ ΠΑΝ ΦΟΥΝΤΣΕΡΒΙΣ ΑΕ», η οποία εδρεύει στην Ελλάδα (εφεξής «η Εταιρεία» ή «Gourmet Cuisine»).

Πριν επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας ζητάμε να εξετάσετε τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις που ισχύουν ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της Εταιρείας.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει προσεκτικά και συμφωνήσετε με τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις, δεδομένου ότι οποιαδήποτε περαιτέρω χρήση και πλοήγηση στον ιστότοπο www.gourmetcuisine.gr και τυχόν συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν θα πραγματοποιηθούν συνεπάγεται την ρητή και άνευ όρων αποδοχή, συναίνεση και συμφωνία σας με το περιεχόμενό τους.

Ο Πελάτης μπορεί να επικοινωνήσει με την Εταιρεία για τυχόν διευκρινίσεις σχετικά με αυτούς τους όρους στην ηλεκτρονική διεύθυνση της εταιρείας info@gourmetcuisine.gr

Η ιστοσελίδα www.gourmetcuisine.gr απευθύνεται σε κοινό ενηλίκων που αναζητούν πληροφορίες σχετικά με την Gourmet Cuisine. Εάν είστε ηλικίας κάτω των 18 ετών, παρακαλούμε να λάβετε την άδεια του γονέα σας ή του κηδεμόνα σας προτού περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας.

Η Εταιρεία δεσμεύεται για την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.gourmetcuisine.gr, με την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν συμβεί κατά λάθος, συμπεριλαμβανομένων περιγραφών, φωτογραφιών (απόδοση χρωμάτων, κ.λπ.) και των τιμών των προϊόντων ή διακοπή του ιστότοπου λόγω ανωτέρας βίας, χωρίς να δεσμεύονται για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Η εταιρεία δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη λόγω παράλειψης κατά την εγγραφή ηλεκτρονικών δεδομένων στο κατάστημα.

 • Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα πωλούνται έτοιμα φαγητά.
 • Τα βασικά χαρακτηριστικά κάθε προϊόντος περιλαμβάνονται στην περιγραφή αυτού του προϊόντος.
 • Σε περίπτωση που ένα προϊόν φαίνεται να είναι εξαντλημένο στο ηλεκτρονικό κατάστημα, ο Πελάτης μπορεί να επικοινωνήσει με την Εταιρεία για να την ρωτήσει αν υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει και πάλι απόθεμα του προϊόντος ώστε να μπορέσει να το παραγγείλει.

Οι τιμές των προϊόντων μας περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει τις τιμές ανά πάσα στιγμή. Οποιαδήποτε αλλαγή τιμής δεν θα επηρεάσει τις παραγγελίες που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, εκτός αν η μεταβολή της τιμής οφείλεται σε μεταβολή του συντελεστή ΦΠΑ.

Παρόλο που καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να καταγράψουμε με ακρίβεια τα στοιχεία και τις τιμές που παρέχουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τυχόν τυπογραφικά ή τεχνικά σφάλματα στις τιμές και τα χαρακτηριστικά των προϊόντων. Για το λόγο αυτό, για τυχόν διευκρινίσεις, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: info@gourmetcuisine.gr, πριν από κάθε πληρωμή και την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Η παραγγελία των προϊόντων γίνεται με συμπλήρωση και αποστολή του ειδικού εντύπου παραγγελίας στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Πριν από την υποβολή της παραγγελίας, ο Πελάτης λαμβάνει μέσω ειδικού συνδέσμου γνώση των όρων πώλησης των προϊόντων που επιθυμεί να αποκτήσει και στη συνέχεια επιλέγει την ενεργοποίηση μιας σχετικής ένδειξης στην οποία αναφέρεται “Έχω διαβάσει και αποδέχομαι Όροι και Προϋποθέσεις αγοράς “. Με αυτή τη σήμανση, ο Πελάτης δηλώνει ρητά και άνευ όρων ότι έχει λάβει μια σαφή και κατανοητή κατανόηση αυτών των όρων συναλλαγής πριν υποβάλει την παραγγελία του.

Τα προϊόντα που έχουν παραγγελθεί δεν δεσμεύουν την Εταιρεία προτού λάβει ο Πελάτης την επιβεβαίωση αποδοχής της παραγγελίας από την Εταιρεία όπως περιγράφεται παρακάτω. Η παραγγελία θεωρείται ότι έχει παραληφθεί από την Εταιρεία μόλις ο Πελάτης λάβει μια Επιβεβαίωση Κατάστασης Παραγγελίας με την ένδειξη “Επιβεβαίωση Παραγγελίας”.

Στην περίπτωση παραγγελιών για εξαντλημένα προϊόντα, οι παραγγελίες δεν θα είναι διαθέσιμες.

1. Πληρωμή με αντικαταβολή (μετρητοίς) κατά την παράδοση-παραλαβή.

2. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό.

3. Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα. 

4. Paypal.

Δείτε αναλυτικά τους Τρόπους Πληρωμής

Δεν υπάρχει δικαίωμα υπαναχώρησης.

Το σύνολο του περιεχομένου του ηλεκτρονικού καταστήματος, συμπεριλαμβανομένων διακριτικών τίτλων, εμπορικών σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων κ.λπ., προστατεύεται σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του βρετανικού δικαίου καθώς και τις σχετικές διατάξεις του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων .

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, μεταφορά ή δημιουργία παράγωγου έργου με βάση αυτό το περιεχόμενο ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η αναπαραγωγή, επανέκδοση, αποστολή, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο ή με οποιοδήποτε μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο με προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση της Εταιρείας.

Τα ονόματα, οι εικόνες, τα λογότυπα και οι διακριτικοί τίτλοι που χρησιμοποιεί η Εταιρεία αποκλειστικά για τους σκοπούς αυτού του ηλεκτρονικού καταστήματος που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιγράφουν ή / και τα προϊόντα της Εταιρείας αποτελούν μέρος της Εταιρείας ή άλλου συνεργάτη της Εταιρείας των περιουσιακών στοιχείων των επιχειρήσεων και των εταιρειών, που προστατεύονται από το εφαρμοστέο δίκαιο. Η χρήση οποιωνδήποτε εικόνων, λογοτύπων, εμπορικών σημάτων, διακριτικών τίτλων και γενικά στοιχείων ταυτοποίησης και προϊόντων πνευματικής ή βιομηχανικής ιδιοκτησίας στο ηλεκτρονικό κατάστημα δεν παρέχει σε καμία περίπτωση καμία άδεια ή δικαίωμα χρήσης τρίτου μέρους.

Εκτός εάν δηλώνεται διαφορετικά, η ΠΟΤ ΠΑΝ ΦΟΥΝΤΣΕΡΒΙΣ ΑΕ και / ή οι δικαιοπάροχοί της είναι κύριοι των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας για όλο το υλικό στη διεύθυνση www.gourmetcuisine.gr. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας διατηρούνται από την ΠΟΤ ΠΑΝ ΦΟΥΝΤΣΕΡΒΙΣ ΑΕ. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα δικαιώματα αυτά απο τη ΠΟΤ ΠΑΝ ΦΟΥΝΤΣΕΡΒΙΣ ΑΕ για δική σας προσωπική χρήση που υπόκειται σε περιορισμούς που ορίζονται στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις.
Δεν πρέπει να:

 • Δημοσιεύστε υλικό από το www.gourmetcuisine.gr
 • Πωλούν, μισθώνουν ή υποδεικνύουν υλικό από το www.gourmetcuisine.gr
 • Αναπαραγωγή, αναπαραγωγή ή αντιγραφή υλικού www.gourmetcuisine.gr
 • Ανακατανομή του περιεχομένου από το www.gourmetcuisine.gr
 1. Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του www.gourmetcuisine.gr, καθώς και οι τυχόν τροποποιήσεις τους, διέπονται και συμπληρώνονται από το Ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες.
 2. Τα Ελληνικά δικαστήρια είναι αρμόδια για την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς σχετικά με το παρόν.
 3. Οποιαδήποτε διάταξη των παραπάνω όρων είναι αντίθετη προς το νόμο, παύει να παράγει αποτελέσματα και καταργείται με την επιφύλαξη του κύρους των άλλων όρων.
 4. Αυτή είναι η πλήρης συμφωνία μεταξύ του www.gourmetcuisine.gr και του επισκέπτη / χρήστη των σελίδων και των υπηρεσιών κατά την οποία δεσμεύεται .
 5. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δεν λαμβάνεται υπόψη και δεν αποτελεί μέρος της παρούσας Συμφωνίας, εκτός εάν έχει διατυπωθεί εγγράφως και ενσωματωθεί σε αυτήν.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της χωρίς προειδοποίηση, ενημερώνοντας τους επισκέπτες για τους νέους όρους και προϋποθέσεις μέσω της δημοσίευσής τους στον ιστότοπο αυτού του ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή των όρων δεν ισχύει για παραγγελίες που έχουν ήδη γίνει.

Η Εταιρεία ευθύνεται έναντι των Πελατών μόνο για τυχόν πραγματική ζημία που μπορεί αυτοί να υποστούν λόγω μη εκτέλεσης ή καθυστερημένης εκτέλεσης των παραγγελιών τους.

Η Εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιές που υπέστησαν οι επισκέπτες της ιστοσελίδας ή τρίτων για λόγους που σχετίζονται με τη λειτουργία ή τη μη λειτουργία ή / και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή / και την αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή / και από οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη παρεμβάσεις τρίτων μερών σε προϊόντα ή / και πληροφορίες που διατίθενται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Εταιρείας.

Δεδομένης της φύσης και του όγκου του Διαδικτύου, σε καμία περίπτωση, ακόμη και σε περίπτωση αμέλειας, η www.gourmetcuisine.gr δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιές που υπέστη με δική του πρωτοβουλία ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων, των υπηρεσιών, των επιλογών και του περιεχομένου του www.gourmetcuisine.gr.

Τα περιεχόμενα του www.gourmetcuisine.gr παρέχονται «ως έχουν» χωρίς καμία εγγύηση που να εκφράζεται ή να υπονοείται με οποιονδήποτε τρόπο. Σύμφωνα με το νόμο και στο μέγιστο , η www.gourmetcuisine.gr αποποιείται κάθε εγγύηση που εκφράζεται ή υπονοείται, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, εκείνων που συνεπάγονται εμπορικότητα και καταλληλότητα για συγκεκριμένο σκοπό.

Το www.gourmetcuisine.gr δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και το περιεχόμενο της www.gourmetcuisine.gr παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα σφάλματα θα διορθωθούν.

Το www.gourmetcuisine.gr δεν εγγυάται με κανένα τρόπο την ακρίβεια, την πληρότητα ή ακόμα και τη διαθεσιμότητα του περιεχομένου, των σελίδων, των υπηρεσιών, των επιλογών ή των αποτελεσμάτων τους. Το κόστος τυχόν διορθώσεων ή υπηρεσιών επιβαρύνει τον επισκέπτη / χρήστη και σε καμία περίπτωση το www.gourmetcuisine.gr

Μόνο οι Μηχανές αναζήτησης μπορούν να συνδέονται με την Ιστοσελίδα μας χωρίς προηγούμενη γραπτή έγκριση.
Εάν ενδιαφέρεστε να συνδεθείτε με την ιστοσελίδα μας, θα πρέπει να μας ενημερώσετε αποστέλλοντας ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στη Gourmet Cuisine. Συμπεριλάβετε το όνομά σας, το όνομα του οργανισμού σας, τα στοιχεία επικοινωνίας καθώς και τη διεύθυνση URL του ιστότοπού σας, μια λίστα με τις διευθύνσεις URL από τις οποίες σκοπεύετε να συνδεθείτε στον ιστότοπό μας και μια λίστα με τις διευθύνσεις URL στον ιστότοπό μας, στους οποίους επιθυμείτε να βάλουμε σύνδεσμο. Θα πρέπει να περιμένετε 1-2 εβδομάδες για να λάβετε από εμάς απάντηση
Δεν επιτρέπεται η χρήση του λογότυπου της Gourmet Cuisine ή άλλου εικαστικού στοιχείου για τη σύνδεση της απουσίας συμφωνίας άδειας χρήσης εμπορικού σήματος.

Χωρίς προηγούμενη έγκριση και γραπτή άδεια, δεν επιτρέπεται να δημιουργείτε πλαίσια γύρω από τις ιστοσελίδες μας που αλλοιώνουν με οποιονδήποτε τρόπο την οπτική παρουσίαση ή την εμφάνιση της Ιστοσελίδας μας.

Εάν βρείτε οποιονδήποτε σύνδεσμο στον ιστότοπό μας που είναι προσβλητικός για οποιονδήποτε λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε και να μας ενημερώσετε οποιαδήποτε στιγμή. Θα εξετάσουμε το αίτημά σας για την κατάργηση των συνδέσμων αυτών, αλλά δεν είμαστε υποχρεωμένοι είτε να τους καταργήσουμε ή να σας απαντήσουμε άμεσα.
Δεν διασφαλίζουμε ότι οι πληροφορίες σε αυτόν τον ιστότοπο είναι σωστές, δεν εγγυόμαστε την πληρότητα ή την ακρίβειά τους, ούτε υποσχόμαστε να διασφαλίσουμε ότι ο ιστότοπος παραμένει διαθέσιμος ή ότι το υλικό στον ιστότοπο ενημερώνεται συνεχώς.

Σας παρακαλούμε διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου

Εάν έχετε οποιεσδήποτε παρατηρήσεις ή ερωτήματα σχετικά με τους Όρους Χρήσης επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα στοιχεία:

Στοιχεία Επικοινωνίας της Εταιρείας

ΠΟΤ & ΠΑΝ ΦΟΥΝΤΣΕΡΒΙΣ ΑΕ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΓΕΥΜΑΤΩΝ
70 XΛΜ Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ – ΛΑΜΙΑΣ Τ.Κ. 32011
ΘΕΣΗ ΒΡΥΣΗ ΡΑΠΤΗ –  ΑΥΛΙΔΑ
ΤΗΛ.22620-71901 
FAX:22620-71903
e-mail:info@potpan.gr